P&P i Landskrona

P&P är ett konsultbolag med stort hjärta. Vi prioriterar alltid nära kontakt med dem vi arbetar med!

Vi finns till för att utveckla verksamhet, projekt och människor. Vi har varit etablerade i Landskrona sedan 1999 men har sedan dess arbetat lika mycket internationellt som nationellt och lokalt.

Vi har över 20 års samlad erfarenhet av att genomföra projekt, arbeta med utvecklingsfrågor och bidra med expertis till både kommunala och privata verksamheter. Den huvudsakliga tanken med vår verksamhet är att hjälpa våra kunder att utveckla och genomföra olika typer av projekt och förändringsprocesser.

0
Genomförda projekt
0
Unika kunder
0
Externa finansiärer vi jobbat med

Kunder vi jobbat med

Magnus Lind

Enhetschef,

Arbetsmarknadsenheten Örkelljunga

Med P&P får man kvalitet och professionalism i alla moment, man kan luta sig tillbaka och känna sig helt trygg.

Jonas Elfving

Enhetschef,

Arbetsmarknadsenheten Ängelholm

Med den breda kunskap P&P har om arbetsmarknadsenheter, AF och arbetsmarknadspolitiken känns det väldigt tryggt att med deras stöd ta oss an nuvarande och framtida utmaningar. Jag ger dem mina varmaste rekommendationer!

Lena Alderskiöld

Förbundschef,

FINSAM NNV Skåne

Jag tycker P&P är både professionella och personliga – att ni i alla lägen har en unik kundkontakt och förvaltar era relationer genom att vara tillgängliga.

Patrik Hohmann

Sektionschef,

Landskrona Stad

P&P har god närvaro i de uppdrag de är engagerad i och har förmågan att se helhetsperspektiv. De arbetar lösningsfokuserat och resultatinriktat. Jag förespråkar alla att ta stöd av extern kompetens vid genomförande av projekt.

Principer för vårt arbete

Projekt som affärsidé

Vi hjälper våra kunder att utveckla och genomföra olika typer av projekt, huvudsakligen inom områdena EU-kunskap, organisationsutveckling och arbetsmarknad.

Nationellt eller internationellt!

P&P kan hjälpa er med att ansöka om projektmedel från både nationella aktörer, EU-fonder och andra finansiärer, sammanställa och skriva ansökningar.

Snabb återkoppling

Kontakta oss idag så hör vi av oss snarast, vi är alltid snabba på återkoppling och tycker om tät kontakt med våra kunder. Vi finns till för att hjälpa dig med det du behöver!

Kundnärhet & lokalkännedom

Tack vare att P&P har verkat i södra Sverige i över 20 år har vi stor lokalkännedom och brett nätverk. Vi prioriterar alltid tät kontakt och kundnärhet i alla våra uppdrag.

P&P i Landskrona AB

Idéutveckling, projektledning och konferenser. Vi hjälper gärna till!